Nieuws

Renault Trucks aanwezig tijdens E-Truck Experience - Zandvoort - 26-28 september

#JoinTheGoodMove

5min
Full E-Tech range

Ontdek de toekomst van transport tijdens de E-Truck Experience. Renault Trucks is er klaar voor, ben jij dat ook?

Na het succes van vorig jaar keert de E-Truck Experience terug naar het iconische circuit van Zandvoort. Van 26 tot 28 september 2024 zal het geluid van ronkende motoren plaatsmaken voor het zachte gezoem van elektrische vrachtwagens. Als trotse deelnemer van het evenement nodigen we je uit om de toekomst van transport van dichtbij te beleven en om praktijkervaringen te horen van succesvolle transporteurs die al zijn overgestapt. 

Wat kun je verwachten?

De E-Truck Experience biedt niet alleen een blik op de nieuwste elektrische bedrijfswagens van Renault Trucks, maar geeft je ook de mogelijkheid om ze zelf te ervaren. Of je nu een doorgewinterde chauffeur bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de nieuwste technologieën, er is voor ieder wat wils. 

●    E-Tech T statisch: Bewonder deze krachtige truck van dichtbij. Ontdek op je gemak alle details, comfort en technologie van dit elektrische werkpaard. Hij staat tegenover onze stand.

●    E-Tech T dynamisch: Heb je een groot rijbewijs? Dan kun je plaatsnemen achter het stuur van deze E-Tech T en zelf ervaren hoe het is om in een zware elektrische vrachtwagen te rijden, inclusief een trailer op het uitdagende circuit van Zandvoort. Vergeet niet om je groot rijbewijs mee te nemen.

●    E-Tech Master: Ook onze nieuwe E-Tech Master is van de partij! Dit populaire model biedt je een geweldige kans om onze elektrische bedrijfswagens beter te leren kennen. Stap in en ontdek de veelzijdigheid en het comfort van deze elektrisch aangedreven bestelwagen.

●    E-Tech D met vuilniswagenopbouw: Nieuw dit jaar is de E-Tech D met vuilniswagenopbouw. Deze truck staat klaar voor testritten op het circuit, zodat je zelf kunt ervaren hoe efficiënt en stil deze oplossing voor stedelijke logistiek kan zijn.  

Ontdek de toekomst van transport

De E-Truck Experience biedt meer dan alleen een blik op elektrische voertuigen; het laat je kennismaken met de toekomst van transport. Laat je inspireren door innovatieve technologieën die de weg vrijmaken voor een duurzamer transport en ontdek hoe elektrisch rijden jouw rijervaring kan transformeren.

De ervaring die je niet wilt missen

De E-Truck Experience maakt deel uit van de bredere EV Experience, die van donderdag 26 t/m zaterdag 28 september van 10.00 tot 17.00 uur plaatsvindt. Van elektrische auto's in de pitstraat tot e-bikes, steps, scooters en elektrische motorfietsen op de paddock — de EV Experience biedt een uitgebreid programma dat verder gaat dan alleen vrachtwagens. Met inspirerende workshops in de VIP Lounges en de mogelijkheid om verschillende voertuigen te testen, is dit hét evenement voor de e-mobility liefhebbers.

Praktische informatie E-Truck Experience

De E-Truck Experience begint elke middag vanaf 15.30 uur en is toegankelijk op vertoon van een E-Truck Experience ticket. Zorg dat je erbij bent op het circuit van Zandvoort en mis deze unieke kans niet om de toekomst van transport van dichtbij te ervaren! 

Koop je ticket vooraf online via deze link: https://tickets.evexperience.nl/

Datum: Donderdag 26 t/m zaterdag 28 september

Tijd: Dagelijks van 15.30-20.00 uur

Plaats: Circuit Zandvoort, Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort

 

Nog vragen?

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.
Set canonical URL
Off