Nieuws

Nagenieten van de Renault Trucks E-Tech Roadshow met de after-movie

4min
Renault Trucks E-Tech range

De Renault Trucks E-Tech Roadshow zit er alweer op. Bij bijna alle dealers in Nederland werd de volledige E-Tech range, van de cargobike tot aan de E-Tech T, gepresenteerd aan belangstellenden. De splinternieuwe Master was hierbij wel een enorme aandachtstrekker.

13 DAGEN, 8 LOCATIES, 830 ELEKTRISCHE KILOMETERS & 200 TESTRITTEN!

Voor diegenen die nog niet eerder elektrisch hadden gereden was er ook de mogelijkheid om een testrit te maken in een truck of bedrijfswagen. Naast de voertuigen waren er ook workshops over elektrificatie en alles wat daarmee te maken heeft. En natuurlijk was er entertainment voor jong en oud in de vorm van een XL-sjoelbak, een bibberspiraalspel en een truck race op het circuit van Zandvoort. De snelste racers worden binnenkort bekend gemaakt op deze site.

De Renault Trucks E-Tech roadshow gemist of nog een keer de hoogtepunten beleven? Bekijk nu de after-movie!

Interesse in nog een testrit of meer informatie over e-mobility? Neem contact op met een van onze dealers of vul onderstaand formulier in voor een afspraak.

Interesse in nog een testrit of meer informatie over e-mobility?

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.

Aanvullende informatie

Meer informatie over de duurzame initiatieven van Sluyter Logistics is te vinden op hun website Sluyter Logistics - Groen Door, waar ook onze E-Tech T op te zien is. Meer informatie over de serieproductie van de Renault Trucks E-Tech T en C kun je hier vinden: Start Serieproductie.  

Set canonical URL
Off