Nieuws

It giet oan: De Jong Transport kiest voor Renault Trucks T High

3min
T High voor De Jong Workum

Onlangs heeft De Jong Transport uit Workum een Renault Trucks T High 480 6x2-trekker in gebruik genomen voor speciaal transport. Het is de eerste Renault-truck in de vloot van de specialist in speciaal transport. De truck is geleverd door Renault Trucks-dealer LVS Trucks Leeuwarden.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Met de Renault Trucks T High voegt De Jong Transport een nieuw merk toe aan zijn vloot. “Wij staan altijd open voor nieuwe dingen”, zegt De Jong. “Toen we de mogelijkheid kregen om te testen met een Renault Trucks T High hebben we dat gedaan. We hebben een dag kunnen demorijden en toen kregen we een goede indruk van de truck. Qua zicht, zitcomfort en rij-eigenschappen is dit een prima voertuig. Dat horen we ook terug van de chauffeur die er nu mee rijdt: hij vindt het een prachtige truck en is er heel tevreden mee. Ook over de ruimte in de T High-cabine. Dat is voor ons een belangrijke graadmeter: wij vinden het belangrijk dat chauffeurs zich lekker voelen in de trucks waar zij mee werken. Tot slot scoort de Renault Trucks T High heel goed qua prijs-kwaliteitverhouding.”

De Renault Trucks T High is multifunctioneel inzetbaar

De Renault Trucks T High is ook om een andere reden een bijzonder voertuig in het wagenpark van De Jong Transport. “LVS Trucks heeft een PTO opgebouwd voor de aandrijving van hydrauliek. In onze vloot is dit de enige trekker met een PTO. Dat maakt deze truck multi-inzetbaar en geschikt voor inzet met een kipper-oplegger of walking floor. Met deze truck kunnen we dus letterlijk en figuurlijk alle kanten op.”

“Alles wat te hoog, te breed of te lang is kunnen wij vervoeren”, zegt Hille de Jong. Hij runt het bedrijf samen met zijn broer Bouke Jan. “Dat varieert van landbouw- en graafmachines tot RVS-tanks en chalets. Al doen we niet alleen maar buitenmaatse goederen. Met onze autolaadkranen tillen we ook dakkappellen of HSB-elementen op hun plek.”

‘It giet oan’

De Renault Trucks T High is verder voorzien van een gestuurde voorloopas voor de wendbaarheid en een goede gewichtsverdeling over de assen. Optibrake+ zorgt voor extra remkracht. Voor extra zicht en veiligheid is de truck voorzien van extra camera’s zodat de chauffeur goed zicht heeft op de dode hoek. Ook aan de uitstraling is gedacht. Zo is de truck uitgerust met een lichtbak, zwaailampen, luchthoorns, flitsers en spatlappen. Op de zijkant van de cabine staat de tekst ‘It giet oan’. “Al onze trucks hebben een unieke tekst”, vertelt Hille de Jong. “Voor deze truck vonden we ‘It giet oan’ toepasselijk om op een ludieke manier te onderstrepen dat we voor een nieuw merk in onze vloot kiezen.”

Professionele service

De truck is geleverd door het professionele team van LVS Trucks Leeuwarden. “We hebben verschillende merken in ons wagenpark en werken zodoende al langer samen met LVS Trucks. Het is een dealer die met je meedenkt en flexibel en oplossingsgericht is. De kwaliteit van een dealer leer je vooral kennen als er iets aan de hand is met een truck. LVS is heel goed in staat om in dat soort situaties snel met een oplossing te komen.”

Heeft u vragen? Laat uw gegevens achter en onze specialisten nemen contact met u op!

Ik ga ermee akkoord dat Renault Trucks bij het verzenden van dit formulier mijn persoonlijke gegevens bewaart zolang als nodig is om de verstrekte informatie te evalueren en om contact met mij op te kunnen nemen over dit specifieke onderwerp. Mijn gegevens kunnen ook doorgegeven worden aan partners en distributeurs van Renault Trucks die in staat zijn mijn vraag te behandelen.
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en informatie over producten en evenementen van Renault Trucks. In elke e-mail die ik ontvang, kan ik deze communicatie stopzetten.
Set canonical URL
Off